Lajittele

Huutokaupat

Huutokauppamme kautta Sinulla on mahdollisuus hankkia mielenkiintosia kohteita siihen hintaan, mitä olet valmis maksamaan niistä. Nettihuutokauppamme on käytännössä samanlainen kuin muut vastaavat tarjoushuutokaupat. Se eroaa kuitenkin seuraavasti:

  • Emme veloita huutomaksuja voitetuista kohteista
  • Sinulla on aina täysi palautusoikeus ja tämä koskee kaikkia kohteita

Syötä tarjouksesi kun olet löytänyt sopivan kohteen.

Toimitusmaksu lisätään loppusuummaan.

HUOM:
Sinun täytyy kirjautua osallistuakseen huutokauppaan.
Ellet ole, klikkaa ”Kirjaudu sisään” ja tämän jälkeen ”Luo uusi käyttäjä”

Milloin tarjousaika päättyy?
Jokaisen kohteen kohdalla ilmoitetaan milloin tarjousaika päättyy.

Sinä päivänä tarjousaika päättyy Tanskassa kello 21,00 – HUOM: Suomessa siis kello 22.00.

Lue lisää
0 Tuotteet

Miksi tarjoushistoria näyttää useampia voittajia ?

Monen kohteen kohdalla meillä on useita samanlaisia tuotteita. Tämä tarkoittaa, että voittajia voi olla usempia saman kohteen kohdalla. Tarjoushistoria näyttää monellako tarjoajalla on korkein tarjous (erottuu vihreällä taustalla) – samalla montako on tarjolla. Tämä tarkoittaa myös, että loppusumma voi vaihdella kohteesta toiseen. Kannattaa aina tehdä tarjous mahdollisimman nopeasti. Mitä nopeampi olet, sitä suurempi on mahdollisuus että voitat edullisimman kohteen. Jos on useampia identtisiä kohteita, voit tehdä tarjouksia vain yhdestä.

Voinko peruuttaa tarjoukseni ?

Tarjoukset ovat sitovia ja huutokaupan aikana ei voida peruttaa tarjouksia. Mikäli haluat peruuttaa tarjouksesi, ota silloin yhteyttä meille mahdollisimman nopeasti, niin yritämme estää että kohde postitetaan Sinulle. Sinulle on kuitenkin aina täysi palautusoikeus – tämä koskee huutokauppojen kaikkia kohteita.