Kestotilauksia

Sinulla on mahdollisuus tehdä kestotilauksia seuraavasti (vaihtoehdot voivat vaihdella maasta toiseen):

Postituore (käyttämätön) tai Leimattu
Sinulla on mahdollisuus tilata kohteet sekä postituoreina että leimattuina. Kestotilaukseen kuuluu myöskin pienoisarkit ja postimerkkivihot.

Ensipäivänkuoret (EPK, usein käytetään myöskin FDC = First Day Cover)
Suurin osa julkaisuista on saatavana myöskin tyylikkäillä ensipäivänkuorilla

Maksimikortit
Maksimikortti on postikortti,  jonka kuvapuolelle on kiinnitetty postimerkki – yleensä leimattu ensipäivänleimalla. Postikortin, postimerkin ja leiman aihe on aina sama.

Vuosilajitelma
Koko vuoden kaikki postimerkkiuutuudet toimitetaan tyylikkäänä vuosilajitelmana.

Joulumerkit
Sinulla on mahdollisuus tilata Ahvenanmaan, Tanskan, Grönlannin, Fär-saarten ja Islannin joulumerkit (hyväntekeväisyysmerkit) uutuuspalvelumme kautta.

Välilöparit postituoreina
Ahvenanmaan uutuudet toimitetaan myöskin välilöpareina . Normaalisti yhdessä arkissa on vain 5 välilöparia. On huomattavaa, että kaikista merkeistä (painotavasta riippuen)  ei ole mahdollista saada välilöpareja.

Valintavihot
Saat noin kerran kuukaudessa (tietyt alueet huomattavasti harvemmin)  valintavihkoja pyytämästäsi keräilyalueesta. Yhdessä vihossa voi olla jopa 160 postimerkkiä, sekä uusia että vanhoja ja sekä leimattuja että leimaamattomia. Merkkien kohdalla on yleensä AFA-numero (tai Michel). Otat vain ne merkit jotka kiinnostavat  Sinua – täytät liitteenä olevan lomakkeen ja maksat tilillemme  ohjeiden mukaisesti,  sekä palautat vihot mukana seuraavassa kuoressa. Sinulla ei ole ostopakkoa.

Leuchtturm Normal-lisälehdet (ilman taskuja)
Lisälehdissä on merkkipaikat (ilman taskuja) kaikille ko. vuoden julkaisuille. Tällä kestotilauksella kansiosi pysyy jatkuvasti ajan tasalla. Saat automaattisesti kerran vuodessa (yleensä huhtikuun loppupuolella) edellisen vuoden lisälehdet.

Leuchtturm SF-lisälehdet (taskuilla)
Lisälehdissä on merkkipaikat (taskuilla) kaikille ko. vuoden julkaisuille. Tällä kestotilauksella kansiosi pysyy jatkuvasti ajan tasalla. Saat automaattisesti kerran vuodessa (yleensä huhtikuun loppupuolella) edellisen vuoden lisälehdet.