Tietoja Lape

Postimerkkiliike LAURI PELTONEN Oy – keräilijän tavaratalo!

Olemme postimerkkien keräilyyn erikoistunut liike, joka on perustettu jo vuonna 1920. Meidät tunnetaan ehkä parhaiten LAPE:na, joka on ollut tuotemerkimme jo 1930-luvun alusta lähtien. Myyntimme on postimyyntiä.

LAPE toimi perheyrityksenä aina vuoteen 2003 asti, jolloin meistä tuli osa tanskalaista NORDFRIM-konsernia. NORDFRIM:lla on tytäryhtiöitä myöskin Ranskassa, Unkarissa, Englannissa, Saksassa, Hollannissa, Italiassa, Espanjassa ja Sveitsissä. Asiakaslehtemme POSTIMERKKIEN MAAILMA edustaa Nordfrimin valikoimaa - keräilytarvikkeita ja postimerkkipakkauksia ym. – todella isot hankintamäärät tarkoittaa keräilijälle laadukkaita ja mielenkiintoisia tuotteita todella edullisiin hintoihin! Tämän lisäksi NORDFRIM edustaa tänä päivänä useita maita ympäri maailmaa ja on nyt maailman suurin postimerkkiuutuuksien toimittaja.

Postimyyntimme kautta Sinulla on mahdollisuus tilata kaikkea mitä tähän harrastukseen tarvitaan:
Meillä on hyvä valikoima suomalaisia postimerkkejä (ja ensipäivänkuoria).

Vastaava valikoima löytyy myöskin Ahvenanmaan ja Viron postimerkeistä (ja ensipäivänkuorista).

Ko. postimerkkejä myydään myöskin vuosikerroittain, pakkauksissa ja erilaisissa erissä.
Lauri Peltonen

Postimerkkipakkauksia löytyy tuhansittain – sekä maittain että aiheittain. Mikä maa tai aihe kiinnostaisi Sinua?
Lisäksi meillä on todella iso valikoima keräilytarvikkeita niin kuin säiliökirjoja, kansioita, suurennuslaseja, atuloita (pinsettejä), luetteloita, kirjallisuutta ym. Edustamme Suomessa kuuluisia saksalaisia Leuchtturm-, Hawid- ja Michel-tuotteita.

Palveluistamme mainittakoon mm. UUTUUS-palvelumme. Tämän kautta voit tehdä kestotilauksen minkä tahansa maan tulevista postimerkeistä. Voit tehdä kestotilauksen tulevista postimerkeistä myös aiheittain!

Lisäksi meillä on erittäin laaja VALINTALÄHETYS-palvelu. Näissä valintavihoissa on postimerkkejä monesta eri maasta ja myöskin aiheittain. Valitset näistä vain ne merkit mitä tarvitset kokoelmiisi!
Numismaatikoille meillä on erittäin laaja valikoima korkealuokkaisia LEUCHTTURM-kansioita ja –keräilyvälineitä.