Valintalähetys

Käytettävissäsi on maailman laajin valintavihkovalikoima

Tämä on hyvä vaihtoehto täyttää aukkoja kokoelmassasi. Vasemmalla näet koko tämänhetkisen valintavihko-ohjelmamme. Klikkaa keräilyalueesi, niin saat jatkossa noin kerran kuukaudessa valintavihkoja, joissa on ko. keräilyalueen postimerkkejä.  Saatuasi vihkoja, voit rauhassa tutkia niitä, ja ottaa vain ne merkit jotka kiinnostavat Sinua (HUOM: mikäli esimerkiksi sarjan kohdalla on vain yksi hinta, niin siinä tapauksessa ei myydä ko. merkkejä yksitellen).

Valintavihkovalikoima on vuosien aikana kasvanut valtavasti ja on tällä hetkellä maailman laajin. Vihkoja on tällä hetkellä yli 41.000 kpl ja niissä on yhteensä yli 6 miljoonaa postimerkkiä! Postimerkkien yhteenlaskettu arvo on yli 56 miljoonaa Tanskan kruunua. Uusia vihkoja tulee jatkuvasti lisää. Viime vuonna kiertoon tuli peräti 10.000 uutta vihkoa. Vihoissa olevat postimerkit tulevat kokoelmista, eristä jne. jotka Nordfrimin ostajat hankkivat ympäri maailmaa. Postimerkkejä löytyy kaikista hintaluokista. Tule Sinäkin mukaan tekemään löytöjä!

Mitään ostopakkoa ei ole – otat vain ne kohteet jotka kiinnostavat Sinua.

Ostaminen valintavihoista käy vaivattomasti.

  1. Noin kerran kuukaudessa saat 3-5 valintavihkoa, joissa on postimerkkejä pyytämästäsi keräilyalueesta/alueista (HUOM: on keräilyalueita joista on vähemmän materiaalia – näissä tapauksissa vihkoja voi tulla harvemmin)
  2. Mukana seuraa lomake, mihin merkkaat vihoista ottamasi kohteet. Siihen merkkaat myöskin kohteiden hinta + loppusumma.
  3. Valintavihkojen mukana seuraa palautuskuori + palautuspostimerkit. Tähän liität mukaan myöskin seurantalomakkeen.
  4. Kaikki hinnat ovat Tanskan kruunuissa, mutta seurantalomakkeessa on ohjeet miten muutat loppusumman euroiksi. Tähän loppusummaan lisäät 4 euroa. Tämä on vain pieni osa todellisesta postimaksusta. Tämän jälkeen maksat tilillemme ko. loppusumman. Vastaavat summat näkyvät jatkossa tiliotteessasi.

Mitä valintavihot sisältävät?

  • Vihoissa voi olla jopa 160 postimerkkiä
  • Mukana on niin uusia kuin vanhoja postimerkkejä ja sekä leimattuja että leimaamattomia
  • Postimerkit on järjestetty AFA-luetteloiden mukaan ja hinnat ovat ko. luettelohintoja huomattavasti alhaisempia.

Kokeile Sinäkin! Klikkaa Sinua kiinnostavaa keräilyaluetta, niin valintavihkopalvelu käynnistyy. Voit tietysti koska tahansa peruuttaa valintavihkopalvelun – puhelinsoitto riittää.

Annamme puhelimitse mielellämme lisää tietoja tästä suositusta palvelumuodosta – soita 019-2482336.